Welkom bij Hengelsport Paleis

Hengelsport Paleis heeft alles wat ook maar met hengelsport te maken heeft. Bekijk en bestel voordelig uw producten online en laat deze makkelijk thuis bezorgen zodat u direct kunt gaan vissen. Hengelsport in Nederland groeit met de dag en ons assortiment groeit dan ook net zo hard mee. We hebben zoal hengels, dobbers, verklikkers, aas, tenten, stoelen, hengelhouders en nog veel meer! Bekijk alle grote merken en maak je keuze uit duizenden producten. Wij hopen dat u vind wat u zoekt maar in de hengelsport zal dit wel goed komen. Of u nou op karper of op snoek vist, wij hebben alle benodigdheden die u nodig heeft om deze vis te vangen. De online hengelsport winkel van Nederland waar u alle grote aanbieders met elkaar kunt vergelijken!

Groot assortiment hengels

Bij een hengelsport zaak moeten er natuurlijk ook flink wat keuze zijn uit diverse hengels. We doen al jaren zaken met o.a. Raven.nl op het gebied van verkoop van Hengels en de daarbij behorende accessoires. Wij van Hengelsportpaleis kunnen u daarom al een ruim assortiment van diverse soorten hengels aanbieden, alleen we willen dit breder gaan trekken. Daarom vind u binnenkort nog meer soorten Hengels bij ons terug voor zowel de hobby vissers als de professionele vissers. Op dit moment hebben we o.a. de Karperhengels, spinhengels, Boothengels, Telescoophengels en Zeebaarshengels welke het beste verkopen, maar met meer dan 500 soorten hengels verdeeld over de diverse categorieën heeft u een ruime keuze.

Goedkope hengels

Omdat we van Hengelsportpaleis u een groot assortiment hengels en hengelsport accessoires kunnen aanbieden is er voor elk budget wel iets. We hebben daarom ook een ruim assortiment goedkope hengels en goedkope hengelaccessoires beschikbaar. Let op dit assortiment van goedkope hengels is vaak wel heel beperkt en op = op is dan ook vaak het geval. Het gaat hierbij om oudere modellen hengels welke uit het assortiment gaan, maar technisch gewoon dik in orde zijn. Want ook voor uw goedkope hengels bent u bij Hengelsportpaleis op het juiste adres!